Grilloza
GRILLOZA
Classic
+ paket začimb
za pripravo marinade
+ kocka za prižig ognja
netto 5kg
Les vinske trte za pripravo žara za vrhunske gurmanske ožitke. Žar traja dalj časa od navadnega oglja in gori pri višjih temparaturah. Skoraj brez ognja in manj dima.
V paketu z mešanico začimb za žar.
...preberi več
GRILLOZA
Light
+ paket začimb
za pripravo marinade
+ kocka za prižig ognja
netto 3kg
Les vinske trte za pripravo žara za vrhunske gurmanske ožitke. Žar traja dalj časa od navadnega oglja in gori pri višjih temparaturah. Skoraj brez ognja in manj dima.
...preberi več
preverite ponudbo ostalih izdelkev
Grilloza
Les vinske trte za pripravo žara za vrhunske gurmanske užitke. Nekaj desetletij stara in naravno sušena vinska trta je naraven pripravek za žar. Poleg tega da Grilloza zagotavlja idealno visoke temparature, tudi oplemeniti okus vseh vrst jedi z žara.
Zakaj Grilloza
Ekološko pridelano
(med pridelavo ni bilo posega v naravo)
Pepel se lahko koristi kot gnojilo za vrt
Visoko kalorična vrednost 4500 kpca (kot oglje)
Brez pojavljanja ognja in manj dima pri kapljanju maščob
Žar traja dalj časa
Brez dodatnih kemikalij
Grilloza je nov izdelek na tržišču, čeprav je v svojem bistvu zelo star, lahko bi rekli celo primaren,
izvoren. Vsekakor pa je izjemno zanimiv in seveda – vrhunski.
V Neosalt-u namreč vseskozi, v vseh prodajnih programih, sledimo začrtani poti, ki nam veleva, da razvijamo in našim cenjenim partnerjem ter potrošnikom ponudimo najboljše, kar se ponudi lahko. Ob vrhunski paleti izdelkov iz linije himalajske soli, ročno pridelane morske soli in solnega cveta, ki že v samem bistvu zgradijo in nto še dopolnijo vrhunsko gurmansko doživetje in naše lastne kulinarične stvaritve. Vse se začne z najboljšim kosom mesa, svežo zelenjavo, slastnim sadjem. Nadaljuje se v bogastvo začimb in dišavnic, kjer seveda na prvem mestu kraljuje vrhunska sol. In potem? Potem sledi priprava, termična obdelava – najbolje na način, kot so to počeli naši predniki odkar svet stoji – na ognju in žaru. Pravi ljubitelji žara svoje majhne skrivnosti te umetnosti skrivajo zase – vsakdo je že pobiral koščke ribe z žara, ker ni ostala čvrsta, kompaktna. Vsakdo je že žvečil meso – zunaj prepečeno, znotraj surovo, ipd.
Osnova vsakega dobrega žara sta ogenj in žar. Kako so ga pripravljali in ga še pripravljajo stari mojstri? Daleč najbolj cenjen je žar, ki ga dobimo iz posušenih trsov vinske trte, ki pa jih je težko dobiti, potrebno jih je nato še dobro osušiti, ipd. Vse to je ljubiteljem žara na voljo v novem izdelku – GRILLOZA, kjer so tri že kalibrirani, osušeni, nažagani na primerne dimenzije in lično zapakirani. Dodana je tudi osnova za pripravo MARINADE ZA MESO CARAMBA in pa KOCKA ZA PRIŽIG žara. Na voljo sta izdelka Grilloza Classic – posušen les cca 10-letnih trsov in pa Grilloza Light – posušene veje letnega reza, ki jih zberemo od svojih partnerskih dobaviteljev, izključno iz integralne, ekološke pridelave.
Paleto nadgrajujemo s sistemi za dimljenje mesa, kjer s pomočjo žagovine trsov vinske trte v dimnici, ki je prirejena za uporabo v vsakem domu, kjer želite tudi na tak način oplemenititi svoje priljubljene mesnine, svoje salame, klobase, šunke, ipd. dimimo kar pri sebi doma.
Sedaj ni več izgovorov – žar je seveda tudi družabni dogodek, s paleto izdelkov Grilloza pa boste osupnili še tako zahtevnega gurmana.
Dober tek!
?